Woonhuis Aerdenhout (1)

Woonhuis Aerdenhout (1)

De vrijstaande jaren-80 woning was wel aan een update toe. Naar wens van de nieuwe bewoners werd het huis toekomstbestendig gemaakt, kreeg het een nieuw aangezicht en werd het daarbij verduurzaamd.

Met een het toevoegen van een aanbouw, overdekt terras, grote dakkapel en erker is het huis er ruimtelijk flink op vooruit gegaan. In de nieuwe stijl van het huis zijn ook twee bijgebouwtjes ontworpen aan weerszijden van het zwembad. Met ruime overstekken aan het zadeldak en overstekken als gevelbe√ęindiging rond het lage volume toont het ensemble van hoofdgebouw met bij gebouwen zich een als een landgoed.¬†

De gevels zijn rondom ingepakt met een extra isolatielaag, op de begane grond wit gestuukt, de topgevels bekleed in cederhout. Het zuidelijke dakschild is bedekt met zonnepanelen.

Contact

Kinderhuissingel 1f
2013 AS Haarlem
> Google maps